Over mij


Esther Mennink

06-30033258

Ik ben via de  trainingswereld en het onderwijs, terecht gekomen in de arbeidstoeleiding en alle gebieden die daarmee te maken hebben. Daarnaast ben ik agressietrainer en verzorg ik trainingen op het gebied van communicatie, agressie, sociale vaardigheden en weerbaarheid. Ook heb ik een specialisatie gedaan voor creatieve communicatie: via tekenen en schilderen en middels counseling daarbij, help ik blokkades of problemen zichtbaar en bespreekbaar te maken.


Als docent in het Atelier van mijn vriendin, geeft ik creatieve workshops als mozaïek, graffiti  etc. en geef ik les in de Tekenschool. Samen hebben wij een prentenboek gemaakt met een bijbehorende theatervoorstelling.


Zelf ben ik zeer geïnteresseerd in mensen en het verhaal van ieder mens. Het verhaal van ieder mens start vanaf de geboorte (uiteraard in de baarmoeder, of daarvoor al?). De hechting, binding, is onvoorstelbaar belangrijk voor je verdere leven. Zelf heb ik enorm genoten en veel gehad aan de babymassage, geleerd en toegepast bij mijn eigen drie kinderen, die inmiddels volwassen zijn.

Dit wil ik graag doorgeven aan andere ouders, zeker in een tijd waarin liefdevolle aanraking vaak onder druk staat. Daarom heb ik in het voorjaar van 2016 bij de massage academie de opleiding gevolgd voor docent babymassage. Inmiddels zijn we al een paar workshops verder!”


Stuur een berichtje

Ben je nieuwgierig geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

 
 
 

Hertespoor 71  -  3772 SH  -  Barneveld

Bankrekeningnr.: NL10 ASNB 0942 2903 13

 06-30033258