Workshop

Workshop Babymassage

Leer je baby beter begrijpen!

Babymassage...

...is contact met je baby, je leert je baby beter kennen en begrijpen. Babymassage is goed voor de ontwikkeling en groei van je baby,  voor de spierontwikkeling en de bloedsomloop van de huid. Babymassage stimuleert ook de zintuigen van je baby.

Zelfvertrouwen

Babymassage geeft je baby zelfvertrouwen en jou als verzorger ook en draagt zo bij aan een veilige hechting. Het is ontspannend bij darmkrampjes of bij een onrustige baby door andere oorzaken, het is fijn voor je baby en voor jou. Het is makkelijk te leren. Het is liefdevolle aanraking en dat is één van de belangrijkste basis levensbehoeften van een baby.

De eerste taal

De huid van je baby is het belangrijkste communicatiemiddel, al in de baarmoeder. De eerst ‘taal’ van de baby is de taal van de aanraking. Babymassage is goed voor alle baby’s, elk kind wil gehoord, gezien, aangeraakt worden, het is een cadeautje voor zowel je baby als voor jou als verzorger. En: babymassage is heel makkelijk te leren, iedereen kan het.

Shantala babymassage...

...genoemd naar de vrouw die hij in een sloppenwijk in Calcutta (India) ontmoette,  is door de Franse gyneacoloog en verloskundige Frederick Leboyer in het westen geïntroduceerd, nadat hij deze technieken in India ontdekte. Het is daar een onderdeel van de dagelijkse verzorging van de baby.

Workshop

In 4 bijeenkomsten van 60 minuten leer je de technieken om de massage zelf meteen toe te kunnen passen. De kosten van deze 4 bijeenkomsten zijn: € 82,-. Dit is inclusief reader, babyolie en koffie of thee.


Persoonlijke begeleiding vind ik erg belangrijk, daarom: groepsgrootte: maximaal  4 ouders met kindje.

Ben je geïnteresseerd in een workshop: stuur mij een mail. En ik neem z.s.m. contact met je op.


Hertespoor 71  -  3772 SH  -  Barneveld

Bankrekeningnr.: NL10 ASNB 0942 2903 13

 06-30033258